Mar
12
2014

Det lilla extra

Jag känner på något sätt att man inte riktigt behöver ändra så mycket för att få något att se fräscht ut. Någon gång fick jag tipset att om jag måste städa men har lite tid så är det väldigt viktigt att göra kranarna i badrummet riktigt fina och glänsande för det skulle ge intrycket av att man hade städat riktigt noga. Jag vet inte riktigt om det här stämmer men jag kan ändå tänka mig att det ligger någonting i det och det är ju rätt så intressant. Jag har ju nyligen ändrat alla handtag kök och jag måste säga det att det faktiskt ser mycket fräschare ut nu. Det är ju väldigt lustigt hur en sådan liten sak som det kan ändra så pass mycket i ett rum. Man kanske ska börja fokusera lite mer på detaljerna istället för att bara se den stora bilden. Det är ju ändå detaljerna som tillför det lilla extra.

Leave a Reply